OSOBNÍ PROFILAdéla B.

Od malička bylo mým snem pracovat s dětmi a být jim nablízku. Vždy mě fascinovala jejich fantazie, zvídavost, bezprostřednost a upřímnost. V roce 2019 se mi tento sen splnil a já dostala příležitost stát se učitelkou na malotřídní škole. Být učitelkou pro mne znamená nejen učit děti nové a nepoznané, ale také být pro ně oporou a stát při nich na cestě hledání svého já. Každý den jsou pro mě velkou inspirací. Díky nim se pouštím do dalších výzev a mám radost z toho, co mi přinesou.
Mnozí vidí školu pouze jako místo, kam se děti chodí učit číst, psát a počítat. Já to vidím však jinak. Pro mne je to místo, kam děti chodí rozšiřovat své schopnosti a dovednosti, zkoumat neznámé, zajímat se o vše, co se děje kolem nich, a především poznávat samy sebe. Věřím, že škola má být centrem celoživotního vzdělávání napříč všemi oblastmi. Sama se snažím rozšiřovat své obzory a rozvíjet tak své znalosti i dovednosti. Absolvovala jsem letní školy se zaměřením na Hejného metodu, práci s chybou, metody aktivního učení a komunikací v náročných situacích. Také jsem prošla kurzem Učíme se venku, kurz Comenia script, kurz Genetické metody čtení, kurz Práce s celou knihou.
Ve svém volném čase se snažím rozvíjet sama sebe a trávit čas se svými blízkými. Mezi mé koníčky patří gastronomie a sport.
https://www.beopen.cz/wp-content/uploads/2019/08/Asset-3.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image